Otkuda vzjalas' infljacija? - Lušin, S.I
Rast cien od r. 1991 v Rusku a jeho príčiny. Disproporcia medzi dynamikou výroby a dynamikou príjmov. Dlhodobý proces znehodnotenia peňazí. Vplyv úverovej expanzie v 70. rokoch. Prostriedky potláčania inflácie v minulom období. Zhoršovanie inflačnej situácie v období perestrojky. Politické príčiny inflácie. Dlhodobý charakter inflácie v Rusku.