Z histórie peňažníckej žurnalistiky. - Návrat, R.
Vývoj slovenského peňažníctva. Zakladanie prvých slovenských peňažných ústavov. Historický vývoj časopisov z oblasti bankovníctva a ich redaktori. Obsahové zameranie jednotlivých časopisov a ich dopad na celkový vývoj slovenského bankovníctva a peňažníctva.