Burza cenných papírů Praha. - Pavlát, Vladislav
Stav príprav na zahájení obchodu s cennými papiermi na Burze cenných papierov Praha (BCPP). Doterajšia krátka história a predmet činnosti BCPP. Úlohy orgánov BCPP: valné zhromaždenie, burzová komora, dozorná rada, burzové výbory, generálny tajomník a burzová komisia. Oblasť vzdelávania a prípravy odborníkov. Zvláštna komisia pracujúca v rámci stykov s verejnosťou. Technické vybavenie systému BCPP.