K návrhu zákona o cenných papírech. - Dědič, J.
Prehľad platných právnych predpisov, týkajúcich sa cenných papierov a návrh zákona o cenných papieroch. Zaknihované cenné papiere. Zmluvy o cenných papieroch. Subjekty, zúčastnené na trhu cenných papierov. Verejne obchodovateľné cenné papiere a ochrana finančného trhu.