Kdo může být členem. Jak bude fungovat burza. 1. - Klapal, J.
Účastinná spoločnosť Burza cenných papierov Praha (BCPP) bola založená v júni 1992 12 čs. peňažnými ústavmi a 5 brokerskými firmami. Uvedenie podmienok prijatia za člena burzy, náležitosti žiadosti o členstvo na burze.