Možnosti spolupráce burz cenných papírů ve střední Evropě. - Pavlát, Vladislav
Geopolitické vymedzenie oblasti záujmovej spolupráce. Podmienky vzniku búrz cenných papierov v Čechách a na Slovensku, v Maďarsku, Poľsku a v bývalej Juhoslávii. Charakteristiky Budapeštianskej, Varšavskej a Ľubľanskej burzy. Kontakty medzi burzami cenných papierov v stredoeurópskom regióne a možnosti ich vzájomnej spolupráce.