Neue Börsenstruktur. - Schmidt, H.
Zdokonaľovanie štruktúry burzy, služieb v obchode s cennými papiermi. Voľba burzového miesta zo strany emitentov. Predpoklady konkurencieschopnosti nemeckých búrz v medzinárodnom meradle. Štruktúra odvetvia. Orientácia na výkony. Konkurencia búrz v Nemecku. Špeciálny burzový dozor.