Wird die deutsche Aktienbörse noch volatiler? - Schütz, A.
Nestabilita akciových búrz a jej faktory. Očakávateľný vývoj. Predpoklady vývoja stability nemeckých akciových búrz v celkovom ekonomickom prostredí (rast štátneho dlhu, financovanie dôchodkového systému ap). Plynulý prechod medzi základnými úvahami a trhovotechnickými nástrojmi. Využitie výpočtovej techniky. Vzťahy k novým spolkovým krajinám. Kritériá konvergencie ekonomiky východných a západných častí Nemecka.