Czy latwo uzyskac kredyt dla malych i srednich przedsiebiorstw? - Szaszkiewicz, A.
O úverovaní malých a stredných podnikov na základe dotazníka zaslaného 42 poľským bankám v r. 1991. Žiadosti o úver - ich rozbor. Príčiny zamietnutia úveru. Bankové záruky a ručenia. Prechodné zastavenie úverových akcií. Formy pomoci a poradenstva pre malé a stredné podniky.