Směnka a její použití. - Svobodová, Věra
Význam zmenky v hospodárskom styku a jej znovuzavedenie do bežnej praxe. Podrobný popis náležitostí zmenky podľa zákona 191/1950. Vlastné a cudzie zmenky, delenie zmeniek podľa splatnosti. Prednosti a nevýhody zmenky. Použitie indosamentu a forfaitingu. Aval zmenky a protestovanie zmenky.