Do protection, schooling, product per head and income distribution influence growth? - Borsu, A.
Vzájomný vplyv nerovnováhy a nevyrovnanosti príjmov a ekonomického rastu na príklade 20 rozvojových krajín. Vplyv vysokého stupňa protekcionizmu, nízkej úrovne vzdelania a relatívne vysokých príjmov na distribúciu príjmov a tempo rastu. Otázka kontradikcie medzi rozdeľovaním príjmov a rozvojovými stratégiami v málo rozvinutých krajinách.