Dánsko. Atlas ekonoma. - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia. Mena. Štátne financie. Platobná bilancia. Zahraničná zadlženosť. Zahraničný obchod. Obchodné styky bývalého Československa s Dánskom.