Modeli na ikonomičeski rastež kato funkcija na meždunarodnoto tarsene (sravnitelen analiz na primera na Južna Koreja i Tajvan). - Bančev, Ju
Základné faktory dopytu a ponuky zabezpečujúce vysoké a stabilné tempá ekonomického rastu v Južnej Kórei a Tchaj-wane. Analýza základných rozdielov v použitých modeloch rastu v týchto dvoch krajinách z hľadiska diferencovaného prístupu k režimu akumulácie, koncentrácie podnikov a úverovej a daňovej politiky. Závery komparatívnej analýzy modelov ekonomického rastu.