O strategii rozwojowej i warunkach jej powodzenia. - Porwit, K.
Referát z konferencie v r. 1992 vo Varšave. Úvod. Vzťahy s cudzinou. Stratégie podnikateľov. Pracovné a mzdové vzťahy. Problémy rozdeľovania. Systém financovania rozvojových procesov. Posilnenie stability peňazí. Rozsah funkcií štátu pri určovaní a realizovaní rozvojových stratégií.