Rok 1992 - dobré východisko v ekonomice České republiky. - Dyba, K.
Hlavná charakteristika hospodárskeho vývoja v ČR v r. 1992. Rast objemu vývozu predovšetkým na západné trhy. Úvaha o prípadnej devalvácii českej meny. Inflácia a s ňou späté súvislosti. Pohyb zamestnanosti. Vývoj celkovej priemyselnej výroby a priaznivý obrat v oblasti ponuky. Charakteristika terajšej hospodárskej politiky.