Stabilizace a růst. - Vintrová, Růžena
Prudko spádovú časť prechodu od ekonomiky centrálne plánovanej k ekonomike trhovej má prvá trojica pionierskych krajín - Poľsko, Maďarsko a bývalá ČSFR za sebou. Začínajú sa prejavovať prvé známky oživenia. Zhodnotenie faktorov úspešnosti stabilizácie v ČSFR. Analýza prechodu od stabilizácie k rastu v Českej republike. Účinky devalvácie na počiatočné riešenie využitia výrobných kapacít a kvalifikácie ľudí pre vývoz. Problémy vlastnej reštrukturalizácie výroby.