Stratégia oživenia hospodárskeho vývoja Slovenskej republiky. 1.
Východiská pre formovanie stratégie oživenia hospodárstva. Konkretizácia opatrení na oživenie hospodárskeho vývoja SR. Finančná a rozpočtová politika. Banková sústava. Platobná neschopnosť. Priemyselná a technická politika. Proexportná politika. Doprava a spoje. Pôdohospodárska politika.