Thajsko - země hospodářského zázraku. - Dráždil, M.
Stručný náčrt posledných udalostí v Thajsku. Zmena v štruktúre hrubého domáceho produktu a prioritné odvetvia thajskej ekonomiky. Rozkvet zahraničného obchodu a slabiny thajskej ekonomiky.