Warunki i perspektywy wzrostu gospodarczego. - Sadowski, Z.
Referát z vedeckej konferencie v r. 1992 vo Varšave. Cieľom tohto článku je úvaha o faktoroch ekonomického rastu v Poľsku na základe dnešnej situácie. Autor si však nekladie za úlohu určiť tvar funkčných závislostí ani kvantifikáciu parametrov, pričom vychádza z pracovných zásob, zo zásob kapitálu a pôdy, z faktorov podnikavosti a bežnej makroekonomickej politiky.