Wege aus der Krise der landesgrenzüberschreitenden Zusammenarbeit in Norddeutschland. - Mayer, J.
Problémy realizácie politiky rozvoja spolkových krajín v sev. Nemecku. Návrhy riešenia nového členenia spolkových krajín a spolupráce presahujúcej hranice jednotlivých krajín, mesta a jeho zázemia (Brémy, Hamburg). Právne základy status quo v spolupráci na úrovni spolkových krajín.