Chceme spravodlivú spoločnosť tvorivej práce. Premena nášho myslenia pri koncipovaní stratégie hospodárskeho a sociálneho rozvoja SR. - Brhlovič, Gerhard
NEZES (Nezávislé združenie ekonómov Slovenska) k projekcii hospodárskeho a sociálneho rozvoja Slovenska po získaní štátnosti. Filozofia transformačného procesu prechodu od netrhovej k trhovej ekonomike so sociálnou a ekologickou orientáciou.