Programowanie strategiczne. Doswiadczenia z przeszlosci. - Pietrzkiewicz, T.
Vývoj strategického programovania v Poľsku od 50. rokov. Podmienky strategického rozvoja poľského hospodárstva - niektoré jeho problémy. Iniciovanie štruktúrnych premien - niektoré vstupné činnosti racionalizujúceho charakteru. Niektoré druhy priemyslu a jeho problémy.