Výsledky hospodářské politiky vlády od zahájení ekonomické reformy. - Schůt, P.
Hlavné ciele a východiskové predpoklady ekonomickej reformy v ČSFR. Reakcia ekonomiky na reformné opatrenia. Vznik nových relácií makroekonomických veličín a vývoj finančnej situácie jednotlivých sektorov. Reštrikcie boli pravdepodobne prehnané, čo spôsobilo neočakávane hlboký útlm. Zhodnotenie vyhliadok na oživenie ekonomiky už v tomto roku.