Čas na nepopulárne opatrenia je tu. Dve možné cesty hospodárskej politiky Slovenska. - Oravec, J.
Názory autora na úlohu štátu v prechode slovenskej ekonomiky na trhovú s upozornením na riziká oslabujúce efektívnosť vplyvu vlády a ekonomiku v oblasti štruktúrnej politiky, daní, regulácie bankovej sféry a vplyvu na činnosť centrálnej banky. Rýchla a pomalá cesta oživenia ekonomiky a ich riziká.