Účinnosť makroekonomickej politiky v rokoch 1991-1992. - Šujan, I.
Hodnotenie účinnosti makroekonomickej politiky ČSFR v r. 1991-1992 (prvé obdobie transformácie od plánu k trhu). Ciele transformácie - makroekonomická stabilizácia, tlmenie inflácie a deficitu platobnej bilancie so zahraničím. Nástroje makroekonomickej politiky (ceny, liberalizácia zahraničného obchodu, menová a finančná stabilizačná politika, privatizácia). Vývoj makroekonomických ukazovateľov v r. 1990-1992 - HDP, priemyselná výroba, index spotrebiteľských cien, privatizácia. Dopad na Česko a Slovensko.