Dvere do komnaty konkurencieschopnosti. - Kočtúch, Hvezdoň Dušan
Návrh Nezávislého združenia ekonómov Slovenska (NEZES) na súčinnostnú - synergickú cestu riešenia prepadu totalitnej ekonomiky chronického nedostatku vyjadrení v programe budovania konkurencieschopnosti Slovenska symbiózou - syntézou pôsobenia neviditeľnej ruky trhu s viditeľnou rukou spoločností (ekonomického centra, štátu). Teória, filozofia, stratégia, inštrumentárium a informatika, legislatíva a logika konkurencieschopnosti.