Przeslanki i kierunki antyrecesyjnej polityki gospodarczej. - Felbur, S.
Referát na konferencii vo Varšave v r. 1992. Autor vychádza z otázky, či prijatie predpokladov keynesovskej školy namiesto doterajších riešení typu monetaristického môže urýchliť proces dostať sa z terajšej kolapsovej situácie Poľska a ako sa má modifikovať doterajšia vládna politika, aby táto mohla obsahovať protirecesný program popri stabilizačných prvkoch.