Economic recession and possibilities of recovery. - Vintrová, Růžena
Príčiny poklesu hrubého domáceho produktu: pokles spotrebiteľského dopytu, investičných produktov a verejnej spotreby. Možnosti oživenia hospodárstva. Referát na medzinárodnej konferencii Smerovanie Česko-Slovenska k Európskym spoločenstvám (Bratislava 1992).