Efektywnosc prywatyzacji przedsiebiorstw - doswiadczenia i perespektywy. - Mizielinska, W.
Referát na vedeckej konferencii vo Varšave v r. 1992. Efektívnosť privatizačného procesu. Privatizácia kapitálová a jej dve etapy. Privatizácia likvidačná malých a stredných podnikov, ktorá prevládala. Leasing pracovníkov. Efektívnosť zmenených subjektov. Štátne spoločnosti riadené jednou osobou. Perspektívy privatizácie. Všeobecná privatizácia pre veľké a stredné podniky. Zmluva o štátnom podniku.