Pravitel'stvo predlagajet programmu uglublenija ekonomičeskich reform.
Hlavné smery reformných aktivít ruskej vlády. Liberalizácia vonkajšej ekonomickej činnosti. Otvorenie ekonomiky. Platobná bilancia. Možná dynamika obchodnej bilancie. Prognóza tovarového exportu a importu. Pohyb kapitálu. Rozvoj finančného trhu. Zahraničné úvery a investície.