Proces "zviditeľnenia" vlastníkov. Pohľad do zákulisia privatizácie v Slovenskej republike. - Okruhlica, František
Štandardná metóda privatizácie (priamy predaj, verejná súťaž, verejná dražba) podľa Koncepcie postupu privatizácie, prijatej vládou SR. Privatizačné projekty, v ktorých je majetok celého podniku alebo jeho časti navrhovaný na priamy predaj vopred určenému záujemcovi. Prehľad priamych predajov štátnych podnikov, ktoré schválila vláda SR.