Programmy reformirovanija ekonomik gosudarstv SNG. - Plyševskij, B.P
Po vzniku SNŠ si jednotlivé republiky vypracovali samostatné programy ekonomickej reformy, prechodu k trhu, bez existencie jednotného prístupu. Podriadenosť programov politickým cieľom štátnej nezávislosti. Charakteristika programov Ruska, Ukrajiny, Bieloruska, Kazachstanu, Kirgizska a Turkmenistanu. Obsah a princípy zostavovania programov, doba a etapy ich realizácie.