Přechod k tržní ekonomice. 2. - Adam, J.
Kritické hodnotenie zvolenej šokovej terapie v čs. hospodárstve. Pokles výroby a zhoršenie finančnej situácie štátnych podnikov, nepriaznivé tendencie vo vývine tovarovej štruktúry zahraničného obchodu. Tvrdý dopad šokovej terapie na Slovensko a na rôzne sféry ekonomiky.