Ruská privatizace. - Urban, Luděk
Prehľad problémov, ktoré musí Rusko prekonávať na ceste k privatizácii. Situácia súkromného sektora v Rusku a dva špecifické rysy ruskej privatizácie. Pôvodné privatizačné zámery a štyri formy privatizácie. Priebeh a problémy kupónovej privatizácie v Rusku. Zhodnotenie doterajšieho priebehu a úvahy o ďalšom vývoji privatizácie v Rusku.