Stabilizacija ekonomiki: kitajskij variant. 1. - Portjakov, V.
Význam "čínskeho variantu" stabilizácie ekonomiky pre transformujúce sa ekonomiky, osobitne pre Rusko. Východiskom pre hľadanie cesty regulácie súčasnej ekonomiky v Číne je analýza hlavných kríz a po nich nasledujúcich období "zregulovania", t.j. hlavných opatrení stabilizácie ekonomiky. Analýza chronologicky prvého "veľkého skoku" a výsledkov stabilizácie - politiky regulácie - prvej polovice 60. rokov.