Vanšno finansirane na ikonomičeskata reforma v Balgarija. - Christova-Balkanskaja, I.
Zhodnotenie realizácie Bulharského stabilizačného programu, vypracovaného za spoluúčasti IMF. Venovanie pozornosti zmenám v peňažno-úverovej politike a riešeniu problému zahraničného dlhu. Konštatácia nedostatočnosti úverov z IMF a Svetovej banky, ktoré sa používajú predovšetkým na doplnenie valutových rezerv krajiny. Charakteristika ďalšej stratégie v oblasti uľahčenia zahraničného zadlženia a zrovnovážnenia platobnej bilancie.