Analysis and forecast of the Czecho-Slovak economy in 1991-1993. - Šujan, I.
Analýza hospodárskeho vývoja ČSFR v r. 1991 a prognóza na obdobie 1992-1993. Zameranie analýzy a prognózy na základné makroekonomické ukazovatele (hrubý domáci produkt, nezamestnanosť, inflácia, zahraničný obchod). Referát na medzinárodnej konferencii Smerovanie Česko-Slovenska k Európskym spoločenstvám (Bratislava 1992).