Nic netrvá věčně. Ani pokles. O vývoji ekonomiky v roce 1993 bude rozhodovat až příliš mnoho faktorů. - Šulc, Jaroslav
Prognóza vývoja českej ekonomiky v r. 1993. Priaznivé a nepriaznivé tendencie vývoja. Predpokladané hodnoty ekonomických ukazovateľov.