L'économie francaise souffre-t-elle d'un exces de productivité? - Vimont, C.
Vývoj výroby, produktivity a priemyselnej zamestnanosti v krajinách G7. Jeho tri fázy. Rozdiely vo francúzskej priemyselnej politike. Výroba, produktivita a zamestnanosť v službách. Zvláštnosti sektorov. Vývoj zamestnanosti, ktorá je vzájomne pospájaná. Zamestnanosť v službách sa menej zvýšila ako v krajinách G7. Závery. (Chroniques de la SEDEIS 1992, č.9.).