Agrární program a současnost - Lux, J.
Poľnohospodárska politika v Českej republike. Majetkové vzťahy, reštitúcie a privatizácia štátnych podnikov. Transformácia poľnohospodárskych družstiev. Štruktúra poľnohospodárskej výroby a trhové prostredie. Dotačná politika a fond trhovej regulácie.