Kak vypravit' položenije v otečestvennom prodovol'stvennom komplekse - Sidorov, M.
Analýza faktorov rozvoja krízy v agrárnom sektore. Argumentácia proti dotáciám a subsídiám v podmienkach nezmenenej koncepcie rozvoja odvetvia. Náčrt opatrení v oblasti politiky stabilizácie potravinového trhu a štruktúrnej prestavby v APK.