L'industrie face aux mutations de l'agriculture.
Poľnohospodárstvo prvým zákazníkom priemyslu. Jeho jediná priorita je zníženie výrobných cien. Racionalizácia materiálu. Poľnohospodárska mechanizácia. Hnojivá, látky na ochranu rastlín a semená patria medzi výrobky lepšie sa prispôsobujúce trhu. Dopad agrárnej reformy na priemysel. (L'Usine nouvelle 28.5.1992.).