<La> réforme de la PAC: impératif communautaire et défi pour les pays de l'AELE. - Colchester, N.
Pomoc poľnohospodárstvu - medzinárodné porovnanie. Transfer v jeho prospech v r. 1991. Ako niektoré krajiny organizujú svoju roľnícku politiku. Potreba reformy PAC. Fínska a škandinávska problematika a cena mlieka. Ako to vidia vo Švajčiarsku a Rakúsku, ako konkurenti a ako Maďari. (The economist 11.7.1992.).