<La> réforme de la PAC. - Pilot, Ph
Reforma spoločnej poľnohospodárskej politiky (PAC). Prečo ju bolo potrebné reformovať a ako? Nová poľnohospodárska politika spočíva v zmenách a v lepšej konkurenčnej schopnosti. Nevyriešené otázky veľkých kultúr a dojníc. Koľko bude stáť nová politika a kedy sa uskutoční? Príloha: podrobné opatrenia pre obilniny, olejnaté rastliny, dobytok a mlieko. (Paysans 1992, č.214.).