Les négociations du GATT et la PAC: la logique des positions américaine et communautaire. - Guyomard, H.
Reforma spoločnej poľnohospodárskej politiky (PAC) a rokovania GATT ako kroky potrebné k minimálnemu kompromisu. Logika amerického stanoviska, v ktorom prevládajú najmä obchodné záujmy. Logika stanoviska ES a jeho vnútorné úvahy. Dunkelov kompromis. Perspektívy na rokovania týchto partnerov. Hlavné nezhody medzi USA a ES v r. 1992. (Economie et statistique 1992, č. 254-255.).