Les échanges agroalimentaires de la France: évolution d'ensemble et impact du contexte européen.
Výber zo štúdie o mieste poľnohospodárstva v obchodnej bilancii Francúzska. Vývoz a dovoz poľnohospodárskych potravín. Ich prebytok. Vývoj podľa výrobkov. Priama spotreba podľa odvetví poľnohospodárstva. Efekty výmeny. Pomoc ES poľnohospodárstvu. Francúzsky vývoz a spoločná poľnohospodárska politika. Problém prebytkov a odbyt. Francúzsky vývoz a vývoz ES. (Conseil economique et social 23. jún 1992.).