Quelle agriculture demain? - Neveu, A.
Práca o francúzskom poľnohospodárstve, o jeho vnútornom prispôsobovaní sa reformám a rokovaniach GATT, čo má hlboký dopad, najmä pokiaľ ide o mlieko, mäso a obilniny. Transformačné faktory. Zrýchlenie technického pokroku. Nová poľnohospodárska revolúcia. Ohrozené regióny. Vývoj produkčných systémov. Ceny pôdy. Pravdepodobný vývoj roľníckej výroby a jej financovania. (Economie et finances agricole 1992, č.266.).