Priemyselná politika Slovenska.
Materiály k priemyselnej politike Slovenska (návrh vypracovaný Ministerstvom hospodárstva SR do r. 2000). Zásady priemyselnej politiky. Prioritné smery rozvoja. Ťažký priemysel naďalej pilier príjmov rozpočtu. Formy podpory štátu.