Dyskontowe strategie cenowe. - Korenik, D.
V článku sa skúmajú konkurenčné koncepcie stratégie podniku opierajúce sa o cenu, o rozsah a o následky ich uplatnenia, príčiny strategických úspechov a perspektívy rozvoja podniku podľa druhu prijatej cenovej stratégie. Diskontná a tradičná cenová stratégia. Príklady z hospodárstva SRN podľa téz P. Druckera. Príspevok k formulácii vlastného postupu pre získanie úspechu na trhu.