Úvahy o konštrukcii a použití indexov spotrebiteľských cien. - Hrnčiarová, Ľubica
Tvorba spotrebného koša pre výpočet indexu spotrebiteľských cien. Zdroje určovania váh základných agregátov pre výpočet cenových indexov. Výpočet indexu spotrebiteľských cien a indexu životných nákladov podľa Laspeyresovho cenového indexu.